Економіка – стоп: Кримчан відправлять у відпустки за свій рахунок на час енергоблокади, - спікер Держради окупантів

Частина підприємств Криму може переглянути графіки роботи і відправити співробітників у відпустки за свій рахунок з наступного тижня.
Крим - чим далі, тим гірше

Про це повідомив самопроголошений спікер окупаційної Держради Володимир Константинов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "События Крыма".

"Багато підприємств самі приймають рішення, спираючись на графік подачі електроенергії в кожному регіоні, це ж стосується робочого дня наступного тижня. Чи то буде скорочений графік роботи, чи то відпустка за свій рахунок. Це не стосується підприємств життєзабезпечення, які забезпечують продуктами, електроенергією, відповідають за транспорт та інше", - запевняє Константинов.

Рішення про графік роботи буде прийнято на вечірній нараді керівників муніципалітетів з главою Криму, уточнив Константинов. На селекторній нараді муніципалітетів під керівництвом Сергія Аксьонова буде вирішено питання про графік роботи кримських підприємств на наступному тижні.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.