Fitch Ratings покращило рейтинги Києва і Харкова

Довгостроковий рейтинг Києва в національній валюті підвищено з "BB+(ukr)" до "BBB(ukr)"

Агентство Fitch. Фото: соцмережі

Агентство Fitch Ratings поліпшило довгострокові рейтинги дефолту емітентів Києва і Харкова в іноземній і національній валютах з "СС" (можливий дефолт) до "В-" (істотно недостатній рівень кредитоспроможності) зі стабільним прогнозом. Про це зазначається в прес-релізі агентства, повідомляють Патріоти України.

Довгостроковий рейтинг Києва в національній валюті підвищено з "BB+(ukr)" до "BBB(ukr)", Харкова - залишений на рівні "A+(ukr) ". У Fitch зазначають, що на підвищення рейтингів вплинули погашення заборгованостей міст і профіцит місцевих бюджетів.

Нагадаємо, раніше агентство Fitch Ratings підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента України в іноземній і національній валютах з ССС (можливий дефолт) до В- (істотно недостатній рівень кредитоспроможності) зі стабільним прогнозом.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...