"Газпром" економить на пам'яті загиблих: "Вічний вогонь" у Таганрозі відключили, щоб "сосиски менше смажили"

Жителі міста помітили згаслий Вічний вогонь, після чого написали в соціальних мережах, що "Газпром" відключає не тільки котельні, але і меморіальні комплекси.

Фото: "Вікіпедія"

"Газпром Міжрегіонгаз Ростов-на-Дону" відключив меморіальний комплекс, побудований в пам'ять про загиблих під час Другої світової війни. Інтернет-користувачі це швидко помітили і їдко прокоментували даний інцидент в соцмережах. Вічний вогонь у Таганрозі, що знаходиться на перетині вулиць Спортивної і Інструментальної, був відключений через сосиски. Про це керівник регіонального відділення "Газпрому" Володимир Ревенко написав на своїй сторінці в "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.

Жителі міста помітили згаслий Вічний вогонь, після чого написали в соціальних мережах, що "Газпром" відключає не тільки котельні, але і меморіальні комплекси. Коментуючи дане повідомлення, керівник "Газпром Міжрегіонгаз Ростов-на-Дону" заявив, що компанія таким чином бореться з людьми, які готують на вогні їжу. "Включаємо в разі потреби - в зв'язку з пам'ятними датами. Чому? Банальна відповідь: не хочеться, щоб на такому вогні смажили сосиски ", - повідомив він.

Ревенко також додав, що з п'яти Вічних вогнів в Таганрозі "Газпром" займається тільки трьома, причому два з них компанія включає виключно на прохання міської адміністрації. Нагадаємо, в Харкові на меморіалі Вічний вогонь була встановлена табличка на честь героїв, які загинули за незалежність і свободу України.

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...