Генеральна репетиція?: Російські ринки на деякий час відключили від міжнародної банківської системи SWIFT

Офіційно повідомили, що збій пов'язаний із пошкодженням каналів зв'язку.

Росіян відключили від системи SWIFT. Фото: Преса України.

Канали зв'язку російського фінансового ринку з міжнародною системою міжбанківських розрахунків SWIFT було перервано, повідомив Національний розрахунковий депозитарій (НРР). Новину передають Патріоти України.

НРР належить до групи "Московська біржа" та проводить усі біржеві розрахунки та більшу частину позабіржевих угод щодо російських та іноземних цінних паперів. Підключення до SWIFT було втрачено о 13.20 за київським часом.

У депозитарії повідомили, що збій пов'язаний із пошкодженням каналів зв'язку. Окрім SWIFT, були недоступні деякі депозитарні сервіси НРР. Відновлення було заплановано на 13.30 за московським часом, однак пізніше час усунення збою перенесли на годину. "Наразі тривають оперативні перемикання систем і сервісів на резервний центр обробки даних", – повідомили в НРР.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...