​Гігант з граціозністю балерини: Український військовий літак АН-32 зробив надскладний елемент вищого пілотажу (відео)

«Петля Нестерова» вперше здійснена понад 100 років тому, у небі Києва, більш відома у світі не за прізвищем першого пілота, що наважився і успішно виконав її, а за своєю карколомністю – «мертва петля»
Ан-32

Військово-транспортний літак Ан-32 зробив y небі фігуру вищого пілотажу. Одна справа коли це робить легкий спортивний літак або винищувач, інша – коли багатотонна махина, розроблена не для маневрених рухів, а для перевезення вантажів, зазначають Патріоти України.

Виконати подібні елементи літакові з вагою 17 т не просто, але АН-32 з цим справився. Про це повідомляють в "Укроборонпромі".

Пенсії в Україні перерахують заднім числом: Хто отримає прибавку відразу за кілька місяців

понеділок, 6 травень 2024, 9:05

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...