​Гройсман катався не дарма, ця штука дійсно вражає: Новий вінницький трамвай має шалений дизайн та начинений новітнім обладнанням (фотофакти)

Як би там не було, а екстер’єр оновлених «ветеранів» вийшов напрочуд гарним, пристарілих «чехів» тепер просто не впізнати після такої «пластики».

Перебуваючи 15 липня у Вінниці, Глава Уряду Володимир Гройсман відвідав КП «Вінницька транспортна компанія», нагадують Патріоти України. Місцеві фахівці переобладнують старі трамваї чеського виробництва за сучасними технологіями. Екс-мер Вінниці оцінив старання земляків.

Нині підприємство здійснює випробування вже другого модернізованого вагону, який обладнано секцією з низьким рівнем підлоги з двома місцями для інвалідів на візках і пандусом, системою внутрішнього та зовнішнього відеоспостереження, інформаційною системою та низкою інших сучасних технологій.

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...