Гроші Данії на запуск е-декларування в Україні викинуті в трубу, - заступник глави АП

За словами чиновника, він не коментував проблем із запуском системи е-декларування через "поведінку окремих працівників ПРООН, які ганьблять честь international civil servant".

Дмитро Шимків. Фото: nikorupciji.org.

3 млн євро, які виділила Данія на розробку системи електронного декларування в Україні, були витрачені даремно. Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Як людина, яка декларувала свої доходи в Данії понад 4 роки, повинен констатувати, наскільки прикро і сумно, що гроші цієї країни викинуті в трубу", - пише він. За словами чиновника, він не коментував проблем із запуском системи е-декларування через "поведінку окремих працівників ПРООН, які ганьблять честь international civil servant".

Нагадаємо, Програма розвитку ООН (ПРООН) проводила тендер на розробку програмного забезпечення для системи е-декларування. При цьому співголова PR-комітету асоціації IT Ukraine Владислав Бовсуновський заявив, що організатори тендеру могли підтасувати його результати: частину учасників відсіяли нібито через вірус.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.