І закликав рівнятися на Наполеона: Медведєв визнав, що уряд РФ міркує тільки як "не дати економіці впасти в штопор"

На думку Медведєва, бажаним є трохи менше змін у закони вносити, тому що стабільне законодавство - воно і є стабільне законодавство.

Дмитро Медведєв. Фото:dt.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив про необхідність прагнути до стабільного економічного законодавства і навів за приклад кодекс Наполеона. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

На думку Медведєва, бажаним є трохи менше змін у закони вносити, тому що стабільне законодавство - воно і є стабільне законодавство.

"За приклад наведу кодекс Наполеона, тобто французький цивільний устрій, в якому економіка Франції розвивається, існує вже 200 років. І вони від нього не відмовилися. Ось нам треба до цього прагнути", - сказав російський прем'єр.

Він також розповів, що ті заходи, які зараз приймаються російським урядом, необхідні, щоб економіка Росії не спустилася штопором.

Напередодні експерти заявили, що Росія в цьому році переживає рецесію, тому про відновлення економічної активності країни говорити рано. Раніше російська влада заявила, що відсутність реформ в економіці Росії може призвести до розтрати резервів до кінця 2017 року.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...