
"Крупы и картофель всегда были основой нашего рациона. Как отмечают производители, по мере подорожания популярной гречки мы переходили на рис, который сейчас стоит 16 грн. за килограмм. Те, кому рис также не по кошельку больше покупают макарон отечественного производства, которые стоят в среднем 9,30 грн. за килограмм. Популярными являются перловка, кукурузная, пшенная и ячневая крупа за свою цену. Основой ежедневного меню для украинцев является картофель, который стоит в среднем 4,60 грн. за килограмм", - пише Олексій. Також він зауважив, що українці останнім часом їдять більше чорного хлібу.
"Телятину и свинину все чаще украинцы заменяют курятиной, как самым доступным мясом. Те, кому и это не по карману белки получают из яиц, благо они подешевели в два раза с начала года", - додав експерт. Також Дорошенко пише, що роздрібний товарообіг у першому кварталі виріс на 3% після двох років падіння. Можна зробити висновок, що ситуація повільно покращується.
В Україні можуть скоротити тривалість відключень електроенергії для побутових споживачів. Але для цього можуть скоротити кількість об'єктів критичної інфраструктури, а також почати відключати ті з них, які мають генератори. Про це українським ЗМІ повід...
Українці сплатили штрафів за порушення військового обліку на суму в 1 мільярд гривень. Ці кошти вже спрямовані на потреби Збройних сил України. Про це повідомив керівник Головного управління інформаційних технологій Міноборони Олег Берестовий під час D...