"Крупы и картофель всегда были основой нашего рациона. Как отмечают производители, по мере подорожания популярной гречки мы переходили на рис, который сейчас стоит 16 грн. за килограмм. Те, кому рис также не по кошельку больше покупают макарон отечественного производства, которые стоят в среднем 9,30 грн. за килограмм. Популярными являются перловка, кукурузная, пшенная и ячневая крупа за свою цену. Основой ежедневного меню для украинцев является картофель, который стоит в среднем 4,60 грн. за килограмм", - пише Олексій. Також він зауважив, що українці останнім часом їдять більше чорного хлібу.
"Телятину и свинину все чаще украинцы заменяют курятиной, как самым доступным мясом. Те, кому и это не по карману белки получают из яиц, благо они подешевели в два раза с начала года", - додав експерт. Також Дорошенко пише, що роздрібний товарообіг у першому кварталі виріс на 3% після двох років падіння. Можна зробити висновок, що ситуація повільно покращується.
"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...
Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...