Якщо і далі тими ж темпами, за рік нічого не залишиться: У Росії валиться автопром

Автомобільна галузь в колишньому срср завжди була "барометром" негараздів. Якщо посипалась - чекай глобального падіння економіки.

Виробництво авто в листопаді в РФ впало. Ілюстрація: соцмережі.

Виробництво легкових автомобілів в Росії збільшилося в листопаді 2017 року на 16,1% в річному численні, проте впало на 8,1% в порівнянні з результатом попереднього місяця. Такі дані наводить сьогодні Федеральна служба державної статистики, передають Патріоти України.

За 11 місяців з початку поточного року в країні було випущено 1,3 млн машин, що на 22,4% більше показника аналогічного періоду минулого року. Росстат також зазначає, що за січень-листопад виробництво автобусів зросло на 5,8% в річному зіставленні і досягло 23,6 тис. одиниць. Випуск вантажівок збільшився за 11 місяців на 16,6% до 144 тис.

В цілому, за даними відомства, промислове виробництво в РФ в листопаді 2017 року скоротилося на 3,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року після нульового зростання в жовтні і підвищення показника на 0,9% у вересні. Таким чином, листопадове значення показника (в річному вираженні) впало максимальними темпами більш ніж за 8 років - з жовтня 2009 року.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...