Європейська комісія зробила офіційну заяву з приводу набрання чинності ЗВТ між Україною та ЄС

Європейський союз вважає, що економічна частина Асоціації з Євросоюзом буде вигідною ініціативою як для України, так і для Європи.

Європейці впевнені, що співпраця буде вигідною для обох сторін. Фото: "Фейсбук".

Європейська комісія зробила офіційну заяву з приводу набрання чинності ЗВТ між Україною та Євросоюзом. Українцям обіцяють доступ до якісних товарів за низькими цінами. Така інформація міститься в повідомленні Європейської комісії, яке присвячене вступу в силу економічної частини Договору про Асоціацію з Євросоюзом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

У Єврокомісії вважають, що така угода буде вигідною для українців, оскільки Україна отримає якісні продукти, а посилення конкуренції, в умовах суперництва українських продуктів з європейськими, забезпечить зниження цін. Сессіль Мальстрем, європейський коммисар з питань торгівлі заявила, що договір про Зону вільної торгівлі посилить розвиток економіки України та дозволить їй досягти фази стабілізації.

ЄС, у свою чергу, буде надавати всіляку допомогу українському підприємництву малого та середнього рівня, що послужить можливості створення робочих місць. Бізнес отримає 45 - мільйонний ринок, говорить Мальстрем. Однак, всі ці ініціативи вимагають інвестицій і успіх прийде далеко не відразу.

Європейський союз вважає, що вступ економічної частини про Асоціацію з Євросоюзом буде вигідною ініціативою як для України, так і для Європи. Бізнес України отримає вихід на найбільший ринок, який складає 500 млн. споживачів.

"Разом з поглибленою та всеохоплюючою ЗВТ відкриваються нові можливості для України як у ЄС, так і за його межами, адже європейські стандарти переважно є міжнародними. ЄС продовжить підтримувати Україну і надавати допомогу в здійсненні необхідних перетворень. Ми хочемо бачити Україну успішною з повним використанням всього потенціалу ЗВТ", - повідомляє Йоханнес Хан.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...