Інвестиції: В Україні з'являться два заводи французської корпорації

Заводи планують побудувати в Тлумачському районі Івано-Франківської області. Один буде випускати будівельні суміші, а другий - гіпсокартон.

Французька Saint-Gobain планує побудувати в Україні два заводи. Фото lb.uaФранцузька промислова група Saint-Gobain має намір інвестувати 65 млн євро в будівництво двох заводів з виробництва будівельних матеріалів в Тлумацькому районі Івано-Франківської області. Про це заявив президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Андрій Левкович, повідомляють Патріоти України із посиланням на lb.ua.

Перше підприємство буде спеціалізуватися на виробництві будівельних сумішей і буде побудовано вже до кінця року. Завод з виробництва гіпсокартону планують почати будувати в кінці 2017 року - початку 2018 року.

"Компанія планує створити близько 300 робочих місць. Це буде комплекс: виробництво будівельних сумішей, упаковка, сортування, змішування, випуск гіпсокартону. Обидва заводи будуть розміщені біля Хотимирського гіпсового родовища", - сказав Лепковіч.

Зараз Saint-Gobain представлена в Україні лише офіційним представництвом. Всі вісім підприємств, які є у компанії в регіоні "Росія і СНД", розташовані на території РФ.

Опублікував: Олена Сім

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...