Хіти тижня. А літо тільки починається: Окупанти оголосили у Криму надзвичайний стан через катастрофічну нестачу прісної води

Мінсільгоспу півострова до 30 червня 2018 року необхідно підготувати і направити у профільне російське міністерство документи для компенсації збитку сільськогосподарським товаровиробникам.

Ілюстрація:techno.bigmir.net

У кількох районах окупованого Криму оголосили режим надзвичайної ситуації через посуху. Про це йдеться в розпорядженні "глави" Криму Сергія Аксьонова, опублікованому на порталі "кримського уряду". Так, режим НС ввели в Червоногвардійському, Нижньогірському, Первомайському і Радянському районах, передають Патріоти України.

"Ввести з 2 червня 2018 року для органів управління і сил територіальної підсистеми Криму єдиної державної системи попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Криму режим функціонування "надзвичайна ситуація". Встановити для органів управління і сил ТСНС регіональний рівень реагування", - йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, "адміністраціям" даних районів необхідно забезпечити виконання заходів по ліквідації надзвичайної ситуації відповідно до рішень, які приймаються комісією з ліквідації НС при окупаційному уряді Криму.

Крім того, повідомляється, що Мінсільгоспу півострова до 30 червня 2018 року необхідно підготувати і направити у профільне російське міністерство документи для компенсації збитку сільськогосподарським товаровиробникам.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...