Хіти тижня. Академія наук вирахувала, що кожен українець - доларовий мільйонер

​Національна академія наук України оприлюднила попередні розрахунки, в яких визначено, скільки мільйонів доларів природно-ресурсних багатств припадає на одного мешканця країни.

Реальна вартість природного капіталу як основного національного багатства нашої держави, за попередніми розрахунками Національної академії наук України, досягає 320–380 трлн дол. США, – повідомив доктор економічних наук Олександр Ковалів передають Патріоти України.

При цьому науковець додав, що з цих сотень трильйонів доларів приблизно 83–88% припадає на природно-ресурсні багатства. “Тож у грошовому еквіваленті доступних багатств на кожного громадянина припадає приблизно по 2 мільйонів доларів”, – заявив Ковалів.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...