Хіти тижня. Доріг не буде: В "Укравтодорі" пояснили, чому грандіозні плани "накрились"

Чиновники переконують – не вистачає коштів, залишається сподіватися лише на іноземних спонсорів.

Попри те, що цього року на ремонт українських доріг виділили рекордну суму коштів, як виявилося, їх не вистачає навіть на будівництво основних автобанів. Принаймні, у подібному переконує виконуючий обов'язки очільника "Укравтодору" Славомир Новак, повідомляють Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

За його словами, реконструкція нібито може початися тільки тоді, коли ми отримаємо фінансову допомогу від Європи.

"Автобани - інша історія. На їх будівництво потрібне європейське фінансування. Наразі я не бачу в Україні таких ресурсів, які б дозволили нам їх будувати", - заявив він.

Щоправда, Новак планує мінімальні роботи, але результати, за його прогнозами, помітимо не раніше ніж за 4-7 років.

Слід відзначити, на будівництво автошляхів у бюджеті заклали 17,4 мільярда, а наступні роки планують поступово збільшувати цю цифру - до 2020-го вона сягне 70 мільярдів гривень, якщо вірити планам чиновників.

Українцю перерахували платіжку за газ і змусили доплатити майже 62 тис. грн: Що треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 0:24

Довгинцівський районний суд Кривого Рогу зобов'язав відповідача доплатити за газ майже 62 тис. грн. Під час перевірки його лічильника встановили порушення. Про це йдеться в матеріалах судової справи, передають Патріоти України. Так, проведено експерт...

Треба ще добавки: Один з найбільших НПЗ Роснєфті відновив роботу після зупинки через атаку дронів - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 19:39

Нафтопереробний завод Роснєфті в Туапсе Краснодарського краю РФ відновив переробку нафти після атаки українських дронів у січні цього року. Про це з посиланням на два галузеві джерела повідомляє Reuters. За словами співрозмовників агентства, наприкінці...