Хіти тижня. "Кримське прокляття" працює добре: Корабель з вантажем з окупованого півострова йде на дно біля берегів Туреччини (фото)

За день до цього суховантаж вийшов з окупованої Феодосії, де взяв на борт кальциновану соду кримського виробництва.

Турецький суховантаж викинуло на берег. Фото: Фейсбук.

У середу, 19 грудня, на турецьке узбережжя Чорного моря викинуло суховантаж, який до цього незаконно відвідував порт Феодосія в окупованому Криму. Про це повідомляє керівник проекту в "Майдані закордонних справ" Андрій Клименко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Кримське прокляття" працює добре... Ще одне втрачене (турецьке) судно з кримського "чорного списку" тоне біля берегів Туреччини з вантажем кримської соди", - написав він.

Як зазначається, приблизно о 09:00 поблизу від турецького містечка Шіле (Şile), провінція Стамбул, на узбережжі Чорного моря штормом викинуло турецький суховантаж "Natalia", що за день до цього вийшов з окупованої Феодосії, де взяв на борт вантаж кальцинованої соди кримського виробництва призначенням на турецькій порт Амбарлі (Стамбул, Мармурове море).

Також повідомляється, що цей суховантаж більше 10 разів було зафіксовано на перевезеннях з окупованого Криму: возив соду, металобрухт, ільменітову руду та інше.

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...