Хіти тижня. Не Київ і не Одеса: Визначено найдорожче для життя місто України

Місцеві ватники мають співати "осанну" Володимиру Володимировичу і за такий "дарунок" теж.

Як передають Патріоти України з посиланням на "Слово і Діло", містом, де найдорожче жити в Україні, є Сімферополь. Видання відзначає, що в Сімферополі найдорожчі соняшникова олія, м'ясо, цукор, картопля. Також в місті найдорожчий громадський транспорт по Україні.

Друге місце в рейтингу найдорожчих міст України зайняв Київ. У столиці найдорожчий похід в кінотеатр (близько 4 доларів) і бензин (1 долар 5 центів).

Місто з найдорожчими цінами на хліб і молоко - Сєвєродонецьк, але хліб найдешевше купити в Сімферополі. У «столиці» Криму поряд з Донецьком найдешевший бензин - 73 цента за літр А-95.

У той же час найдешевшими містами за рівнем цін на продукти і послуги є Донецьк і Сєвєродонецьк.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...