Хіти тижня. Посміхніться, "Іскандери": Конгрес США розробив санкції проти провідних банків РФ (список)

Економіці Росії буде завдано непоправної шкоди, яка кине її в переддефолтний стан.

Нові санкції "дотиснуть" РФ? Ілюстрація: Русский Еврей.

У Конгресі США підготували санкції проти всіх провідних банків РФ. Про це стало відомо після публікації нового законопроекту, представленого в Конгресі США республіканцем Хоакіном Кастро, інформують Патріоти України.

Як повідомляється, новий список санкцій законопроект сформований на підтримку Британії та спрямований проти агресивних дій Росії в Великобританії і в Європі.

В рамках даного законопроекту пропонується накласти санкції на 7 найбільших банків Росії. Зокрема це:
1.Сбербанк.
2.ВТБ Банк.
3. Газпромбанк.
4. Банк Москви.
5. Зовнішекономбанк.
6. Россельхозбанк.
7. Промсвязьбанк.
Санкції будуть включати арешт майна зазначених банків на території США, а також заморожування рахунків і операцій з даними банками. Зазначені банки формують понад 60% валютних і внутрішніх грошових операцій Росії. У разі введення в дію цього законопроекту, експерти вважають, що Росії в цілому буде набагато складніше здійснювати зовнішньоекономічну діяльність, а економіці РФ буде завдано непоправної шкоди, яка кине її в переддефолтний стан.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...