Хіти тижня. Російські мільярди підуть за вітром: Два рейтингових агентства спрогнозували швидкий дефолт друга Путіна

У "вашингтонського обкому" розв'язання проблем виходить значно краще, ніж у недоімперців з берегів Москва-ріки.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро

Рейтингові агентства Standard & Poor's (S&P) і Fitch знизили довгостроковий кредитний рейтинг Венесуели, попередивши про високу ймовірність дефолту.

Про це повідомляє DW, передають Патріоти України.

Раніше влада Венесуели запросила іноземних кредиторів на зустріч 13 листопада для переговорів про реструктуризацію зовнішнього боргу. Його сума досягла приблизно 155 мільярдів доларів.

2 листопада президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що переговори з реструктуризації зовнішнього боргу можна буде почати, як тільки уряд країни поверне борг державній нафтогазовій компанії PDVSA розміром 1,2 мільярда доларів. Очікується, що це відбудеться протягом декількох днів. Крім того, на Каракас чекають інші багатомільйонні виплати за зовнішнім боргом до кінця 2017 року, а також мільярдні - у 2018 році, - підкреслило агентство Fitch.

Тим часом Міжнародний валютний фонд направив Каракасу попередження у зв'язку з ненаданням економічних даних. МВФ дав венесуельській стороні шість місяців для доповнення відсутніх відомостей.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...