Хіти тижня. Це кінець: Стало відомо про відхід з російського ринку ще однієї великої мережі

Найбільший світовий виробник спортивного одягу і атрибутики Adidas закриває десятки магазинів в Росії.

Про це під час телеконференції з інвесторами за підсумками першого півріччя 2017 року сторони заявили виконавчий директор Adidas Каспер Рорстед і фінансовий директор компанії Харм Ольмаер, передають Патріоти України з посиланням на inforesist.

Так, в цьому році компанія вже закрила понад 100 магазинів, а до кінця 2017 Adidas має намір ліквідувати ще 50 магазинів на території РФ. Всього ж на території країни працювали 840 роздрібних точок Adidas.

«Ми очікуємо, що російський ринок продовжить скорочуватися після чотирьох років санкцій і залежно від ціни на нафту», - зазначив Рорстед.
Фінансовий директор компанії Ольмаер повідомив, що на Росію припадає 3% від загальних продажів компанії. При цьому він зазначив, що Росія залишається єдиним регіоном, де в Adidas знижується виручка.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...