Хіти тижня. Відомий рітейлер у Польщі "прогнувся" під українських заробітчан

"Українська полка" доступна в 31 гіпермаркеті і деяких супермаркетах мережі Carrefour.

В польських супермаркетах можна купити українські товари. Фото: wiadomoscihandlowe.pl.

Французький рітейлер роздрібної торгівлі Carrefour представив в польських магазинах полиці з українськими продуктами. Carrefour хоче залучити українців, що живуть і працюють в Польщі, відвідати свої магазини, передають Патріоти України із посиланням на видання wiadomoscihandlowe.pl.

"Українська полка" доступна в 31 гіпермаркеті і деяких супермаркетах мережі. "В рамках цього проекту вже продається близько 40 найменувань товарів українського виробництва", - йдеться у повідомленні.

На полицях можна побачити, зокрема, наступну українську продукцію: "Кава зі Львова", Грильяжі від ТМ "Жайвір", бакалію ТМ "Верес". Але вже в найближчі місяці Carrefour планує розширити наявний асортимент.

Пропозиція про продаж української продукції надійшло ще в 2017 році завдяки попиту на неї з боку споживачів.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...