Хіти тижня. Вражаюче: У мережі показали відео приземлення українського авіагіганта "Мрії" в умовах піщаної бурі

Незважаючи на складні погодні умови і погану видимість пілотам вдалося успішно посадити літак.

Ан-225 "Мрія". Ілюстрація:galinfo.com.ua

У мережі з'явилося відео посадки найбільшого в світі транспортного літака Ан-225 "Мрія" в умовах піщаної бурі в одному з аеропортів Саудівської Аравії. Ролик, записаний в кабіні пілотів, опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Літак здійснив переліт з України в Німеччину, а звідти в Саудівську Аравію. Під час прибуття в аеропорт Даммам бушувала піщана буря. Незважаючи на складні погодні умови і погану видимість пілотам вдалося успішно посадити літак-гігант.

3 квітня "Мрія" відправився в комерційний політ. У Лейпцигу на борт літака завантажили товар і він відправився в Саудівську Аравію.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...