"Хюндаї" стануть кращими? Корейці розгортають виробництво на Львівщині

Голова київського представництва "Хюндай Корпорейшн" заявив, що компанія зацікавлена у розширенні своїх виробничих потужностей на території Львівщини з багатьох причин.

Зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки та голови Київського представництва "Хюндай Корпорейшн" Іллі Джонга. Фото:loda.gov.ua

Компанія "Хюндай Корпорейшн" збирається створити на території Львівської області загальне україно-корейське виробництво. Про це йшлося на зустрічі представників компанії з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою, зазначають Патріоти України з посиланням на прес-службу Львівської ОДА..

"Ми маємо намір створити спільне підприємство. Львівщина дуже приваблива для нас і ми розглядаємо можливість розміщення виробничої бази на території Львівської області. Саме тому і хотіли б розглянути програми для інвесторів", - заявив глава київського представництва "Хюндай Корпорейшн" Ілля Джонг.

За словами Синютки, Львівська облдержадміністрація дуже зацікавлена в розміщенні баз "Хюндая" в області. Чиновник окреслив переваги Львівщини: її розташування, інфраструктуру, безпеку, стабільну політичну ситуацію.

Окрім цього, за словами очільника Львівської ОДА, в області здійснюється супровід інвестиційних проектів. Також він зазначив, що особливістю є те, що на Львівщині збереглася традиція машинобудування та легко можна буде зайти висококваліфікованих спеціалістів у даній сфері.

Наприкінці зустрічі голова ОДА запропонував корейській стороні надати технічні вимоги для розміщення виробництва.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...