​Кличко підписав папери: Китайці інвестують у будівництво Великої окружної дороги навколо Києва ​

Проект був заморожений у 2011 році. Зараз дорога оточує лише правобережну частину столиці, а довжина експлуатованої ділянки становить 34,4 кілометра.

Фото:https://kievcity.gov.ua/

Китайська держкорпорація China Road and Bridge Corporation (CRBC) в 2017 році за власні гроші виконає техніко-економічне обґрунтування завершення будівництва Великої окружної дороги навколо Києва. Це передбачено меморандумом про співпрацю, який мер Києва Віталій Кличко підписав з CRBC, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт КМДА.

Також CRBC проведе ТЕО реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана і будівництва правобережного підходу Нивки - Відрадний - Совки - Теличка до Дарницького мостового переходу.

CRBC також готова брати участь у тендерах, які стосуються транспортної інфраструктури, а також сприяти залученню кредитних коштів від фінансових установ Китаю.

CRBC реалізує низку проектів у Сербії, Чорногорії, Чехії, Польщі та інших країнах на 3 млрд доларів.

Як повідомлялося раніше, влітку влада Києва і області повідомила, що хоче відновити проект Великої кільцевої дороги навколо столиці. Проект був заморожений у 2011 році. Зараз дорога оточує лише правобережну частину столиці, а довжина експлуатованої ділянки становить 34,4 кілометра.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...