Компанія Wizz Air готова повноцінно повернутися в українське небо, - Омелян

Крім найбільшого європейського лоукостера, увійти на український ринок мають намір також американські авіакомпанії.

Авіакомпанія Wizz Air має намір повернутися в Україну. Фото: 112.uaЄвропейський лоукостер — авіакомпанія Wizz Air має намір повернутися на український ринок, що може відбутися вже в поточному році, заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в інтерв'ю телеканалу espreso.tv, повідомляють Патріоти України.

"Війна на Донбасі вносить корективи. Одночасно ми зараз маємо досить суттєве зростання внутрішніх перевезень, маємо дуже непоганий зростання транзитних перевезень через аеропорт Бориспіль, він все більше і більше стає дійсно хабом, маємо високу зацікавленість з боку іноземних компаній, які готові заходити і на український ринок. Це і компанія Wizz Air, яка готова повноцінно повертатися в українське небо, це, я думаю, можливо, навіть і в цьому році", — заявив Омелян.

Європейська компанія Wizz Air має 20 діючих баз в регіоні, перельоти здійснюються в більш ніж 360 напрямках. Міністр також повідомив, що намір увійти на український ринок крім найбільшого європейського лоукостера декларують і американські авіакомпанії.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...