​Кремль дарма сподівався: Ціни на нафту падають на тлі рекордного видобутку Саудівською Аравією

Ціни на «чорне золото» пішли в мінус на тлі рекордних обсягів видобутку в Саудівській Аравії, незважаючи на те, що лідер Організації країн-експортерів нафти висловлювався на користь скорочення виробництва напередодні засідання картелю на наступному тижні.

Ф'ючерси на нафту сорту Brent до 9.43 опустилися на 0,51 відсотка до $ 60,17 за барель. Ф'ючерси на північноамериканську нафту WTI знизилися на 0,79 відсотка до $ 51,22 за барель, зазначають Патріоти України.

Рівень видобутку в Саудівській Аравії піднявся з 11,1 мільйона барелів на добу до рекордного максимуму - 11,3 мільйона барелів, повідомив в понеділок джерело в галузі.

Саміт лідерів країн G20 - найбільших економік світу - пройде з 30 листопада по 1 грудня. Основною темою саміту стане торгова війна між США і Китаєм. На зустрічі також будуть присутні провідні виробники нафти - Росія, Сполучені Штати і Саудівська Аравія. Очікується, що країни в ході саміту обговорять і питання нафтової політики.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...