Кремлю час панікувати: ціна на нафту побила черговий психологічний антирекорд

Час для "хорошої міни при поганій грі" стрімко втікає. Правителям Росії, Путіну, чи хто там буде після нього, щоб вберегти залишки економіки, треба терміново міняти свою конфронтаційну політику.

Ціна марки Brent впала нижче $32 за барель. Ілюстрація:www.rbc.ua

Ціна еталонної нафти Brent на біржі ICE в Лондоні знизилася нижче за позначку в $32 за барель. Про це повідомляє російське видання РБК з посиланням на дані торгів, інформують Патріоти України.

На 18:44 за московським часом ціна за барель нафти становила $31,86. Для Росії настають непевні часи, хоча раніше Путін заявив, що в обвалу цін на нафту є і позитивна сторона, яка допомагає оздоровлювати економіку РФ і розвивати своє виробництво.

Як повідомлялося раніше, експерти прогнозують вичерпання російських грошових запасів до кінця року при збереженні цін на нафту на рівні $ 30 і нижче.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...