Кремлівські мрійники: Людина Путіна при ЄС каже, що антиросійські санкції “розсмокчуться самі по собі”

За словами Володимира Чижова, відмова від санкційної політики щодо Москви може відбутися в найближчі два роки - до того, як з Євросоюзу вийде Великобританія.

Володимир Чижов вважає, що антиросійські санкції в найближчі два роки "розсмокчуться самі по собі". Фото:http://www.interfax.ru

Постійний представник Росії при Євросоюзі Володимир Чижов висловив надію, що санкції, запроваджені проти РФ країнами Заходу в зв'язку з приєднанням Криму і конфліктом на південному сході України, "розсмокчуться самі по собі". Про це Чижов повідомив в інтерв'ю РИА Новости, передають Патріоти України.

За словами дипломата, відмова від санкційної політики щодо Москви може відбутися в найближчі два роки - до того, як з Євросоюзу вийде Великобританія.

"Можна припустити гіпотетичну ситуацію, коли, вийшовши з ЄС, Великобританія вирішить відмовитися від участі в ЄС-ких санкціях. Але я все-таки сподіваюся, що до виходу Великобританії з Євросоюзу питання про санкції розсмокчеться сам собою", - заявив Чижов.

Він уточнив, що поки для такого розвитку подій у Євросоюзу "не вистачає критичної маси політичної волі", але висловив надію, що відновлення відносин продовжиться.

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...

"Відрізає гілку, на якій сидить": Китай фінансує атаки хуситів на судна у Червоному морі, - Politico

четвер, 28 березень 2024, 14:49

Китай мимоволі допомагає Ірану перекрити судноплавство в Червоному морі, завдаючи шкоди світовим торговельним потокам і ущемляючи при цьому власні інтереси Пекіна, стверджують представники західних спецслужб, передають Патріоти України з посиланням на...