"Курмаршал" чомусь не несеться: Жителі "ДНР" скаржаться на дефіцит курятини

Місцеві жителі підозрюють, що дефіцит був створений ватажками "молодої республіки" та їхніми "діловими партнерами" штучно.
"Шахтарська птахофабрика". Фото: соцмережі.

Жителі ОРДО в соціальних мережах скаржаться на дефіцит курятини, яка останнім часом подорожчала і її наявність в торгових точках стало проблемною, передають Патріоти України.

Зараз в окупованих містах в фірмових магазинах Шахтарської птахофабрики спостерігаються черги в 20-30 чоловік. У своїх коментарях люди пишуть: «А эти все стоят в очередях. На блокпостах, за пакетами хвеникса, теперь — за спинками и пупками. Донецк. Сейчас. Возле магазина „Шахтерская Птицефабрика“ очередь за курицей».

«Донецк. Бакины. Полдень, жара… А возле магазина „шахтерская птицефабрика“ очередь 20 человек… „Бек ин юэссесария“ в действии…».

«Донецк. На текстиле тоже почти всегда очередь».

«Донецк. Внутри — не протолкнуться. На 30 квадратах свободной площади в 2 раза больше людей, чем на улице. Такая очередь с 8 утра. Караулят, стоят, ждут привоза, как в середине 70-х за мясом».

«Макеевка. Меня интересовало куриное филе. В 4 магазина зашла — его нет, раскупили. Цена была 199−220 рублей за кг».

«Местные пенсионерки ежедневно просто исключают всякую возможность простым работягам, идущим с работы, вообще что-либо купить. Они занимают очередь в 7 утра и сидят вокруг с авоськами в ожидании привоза… Орут, дерутся, какие-то списки в лицо тычут…».

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...