Китаєбандерівці-прибиральники: Знайшовся інвестор, котрий наважився допомогти Львову - Львівська ОДА

Про намір побудувати на Львівщині завод з переробки сміття заявила китайська компанія.

Сміттєпереробний завод. Ілюстрація:www.newskraine.com.ua

Китайська компанія Beijing Fmenthyst-Light Science заявила про намір побудувати на Львівщині завод з переробки сміття. Про це 22 червня повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації, інформують Патріоти України.

Відзначається, що на зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з китайськими бізнесменами, менеджер Beijing Fmenthyst-Light Science Гуо Суфен розповіла про інтерес компанії до регіону.

"Ми готові розмістити на Львівщині наші виробничі потужності. Але наш найбільший інтерес - це будівництво сміттєпереробного заводу".

У свою чергу львівський губернатор зазначив, що ЛОДА готова розглянути всі можливі форми співпраці, оскільки будівництво такого заводу є одним з найактуальніших питань для Львова. За словами Синютки, облдержадміністрація готова допомогти китайській компанії з виділенням ділянки для спорудження підприємства з утилізації побутових відходів, надання інформації про склад сміття і допомоги в отриманні дозвільних документів, пов'язаних з екологічною безпекою.

Як відомо, 30 травня 2016 року на сміттєвому звалищі у селищі Грибовичі під Львовом після пожежі стався зсув, в результаті чого загинули п'ять осіб. Після трагедії навколо персони мера Львова Андрія Садового спалахнув "сміттєвий" скандал.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...