Малайзійська держкомпанія націлилась на сланцевий газ Україні

Сподіватимемося, що це не єдиний приємний сюрприз, заради якого Президент України поїхав у цю далеку азійську країну.

Візит Петра Порошенка до Малайзії. Фото google.com

Посол України у Малайзії Олександр Нечитайло заявив, що малайзійська нафтогазова держкомпанія Petroliam Nasional Berhad (Petronas) може взяти участь у видобутку сланцевого газу в Україні, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Малайзійська сторона підтвердила готовність на експертному рівні вивчити можливість залучення компанії Petronas до видобутку вуглеводнів, у т. ч. сланцевого газу на території України", – повідомив український дипломат.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Малайзії Наджіб Тун Разак за підсумками переговорів з президентом України Петром Порошенко заявив про намір лібералізувати візовий режим між двома країнами.

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...