Медведєв ввів санкції проти України

Російський прем'єр пояснив, що РФ таким чином намагається захистити свій внутрішній ринок.

Дмитро Медведєв. Фото:www.ukrinform.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв повідомив, що підписав постанову про поширення на Україну економічних заходів у відповідь на антиросійські санкції. Про це пишуть РИА Новости, передають Патріоти України.

Документ набирає чинності з 1 січня 2016 року. Як відомо, 13 серпня 2015 Росія ввела продовольче ембарго проти Албанії, Чорногорії, Ісландії, Ліхтенштейну.

Україна в список також потрапила, але на особливих умовах: заборона на ввезення сільгосппродукції повинна була набути чинності тільки у випадку застосування Кабміном економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС, яку Київ уклав у червні минулого року.

17 листопада Президент України Петро Порошенко розповів, що Європейський союз повідомив про готовність до зони вільної торгівлі з Україною з 1 січня 2016 року.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...