​Мегаватники: "Гоблін" Аксьонов істерив, матюкався і згадував "дідуся Сталіна" через блекаут та безпорадність своїх підлеглих

4 січня, призначений Кремлем "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив про неефективну роботу штабу з ліквідації надзвичайної ситуації та регіональних штабів.
Сергій Аксьонов

На засіданні штабу у Сімферополі колишній «браток» «Гоблін» «крив підлеглих, як у кращі свої часи бандитських 90-х, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Крим. Реалії".

Аксьонов обурився відімкненням світла за загальною схемою будинків, життєдіяльність яких повністю залежить від електрики.

"Підключіть будинки, які повністю електрофіковані, за окремою схемою – від мегаватників. Підключіть! Говорили, б... , сто раз, доручення були дані, ніде ні чорта не працює! За вас за всіх працювати скоро доведеться самим. Добитися результату – немислима річ. Починаю дідуся Сталіна розуміти", – сказав він.

Також Аксьонов незадоволений відімкненням котелень. Він обіцяє звільнити чиновників, які не виконують доручення центрального штабу, і для решти проводити наради з 18.00 до 00.00, "поки вони не почнуть нормально працювати".

Нагадаємо, після пошкодження 30 грудня високовольтної лінії, по якій з материкової частини України на анексований Росією Крим подавалася електроенергія, півострів відчуває брак світла. Не вистачає близько третини потужностей, через що в пікові навантаження відбуваються відключення. Місцеві жителі повідомляють, що подачу тепла істотно скоротили. У Керчі температура в квартирах становить всього 10-14 градусів тепла.

Треба ще добавки: Один з найбільших НПЗ Роснєфті відновив роботу після зупинки через атаку дронів - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 19:39

Нафтопереробний завод Роснєфті в Туапсе Краснодарського краю РФ відновив переробку нафти після атаки українських дронів у січні цього року. Про це з посиланням на два галузеві джерела повідомляє Reuters. За словами співрозмовників агентства, наприкінці...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...