Мережу підірвала інфографіка, як Путін перетворив Росію в нафтогазового раба

Ніхто не зробив більше для втягування Росії в рабську залежність від вартості нафти і газу, ніж тандем Путіна-Медведєва.

Путін у тандемі з Медведєвим перетворили Росію в нафтогазового раба. Ілюстрація:obozrevatel.com

За роки перебування при владі в Росії Володимира Путіна залежність російського бюджету від нафтогазових доходів істотно зросла. Про це написав у Facebook російський опозиціонер Олексій Навальний, передають Патріоти України.

"Правда в тому, що ніхто не зробив більше, для перетворення Росії в "нафтогазового раба", ніж тандем Путіна-Медведєва (Дмитро Медведєв був президентом РФ в 2008-2012 рр, а після цього залишається прем'єр-міністром - ред.)", - заявив він.

Своє твердження Навальний проілюстрував інфографікою, на якій показана динаміка зміни частки нафтогазових доходів в російському бюджеті (дані видання "Медуза").


Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...