"Главкрысе осталось недолго": Нацгвардія і Кадиров розділять владу після того, як розправляться з Путіним, - експерт

Правління Путіна добігає кінця, вважає політолог.

Віктор Золотов і Рамзан Кадиров. Фото:gazeta.ru

Український політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький поділився своїми враженнями про створення російської Нацгвардії. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Експерт зазначає, що Нацгвардія і Кадиров стануть останніми, хто буде захищати Володимира Путіна, а далі - розправляться і з ним. Тому, його правління наближається до кінця.

"Судячи з усього, останніми захисниками Путіна будуть новостворена Нацгвардія і Кадиров. Вони то і поділять спадок між собою, після того як розправляться з господарем. А потім можливо вчепляться один в одного. У будь-якому випадку, весело буде, але недовго ..." , - пише Олексій Голобуцький.

Нагадаємо, раніше Володимир Путін оголосив про створення власної Нацгвардії на базі МВС, яка буде називатися Росгвардія. Очолить її Віктор Золотов, охоронець президента і слюсар за освітою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...