"Обидел хрупкую русскую девушку": Кадиров публічно пригрозив нардепу Березі (відео)

Ольга Скабеєва хотіла перешкодити спілкуванню першого віце-спікера України Ірини Геращенко з журналістами, її спробували відтіснити, а Береза закрив собою українську колегу.

Береза і Скабєєва. Фото: скріншот з відео.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров пригрозив українському позафракційному депутату Борислава Березі помстою за нібито грубе поводження щодо російської пропагандистської Ольги Скабеєвої. Конфлікт стався в стінах Парламентської асамблеї Ради Європи, де Береза знаходиться в складі української делегації, передають Патріоти України.
В ході сюжету, яким Скабеєва хотіла перешкодити спілкуванню першого віце-спікера України Ірини Геращенко з журналістами, її спробували відтіснити, а Береза закрив собою українську колегу. Журналістку закликали до порядку і попросили не перебивати. Пізніше Береза зазначив, що країна-гопник поводиться, як гопник, чим викликав нову хвилю обурення серед пропагандистів.

У свою чергу розлючений Кадиров відреагував на інцидент в Telegram-каналі kadyrov_95, звернувшись до "братнього українського народу".

"Береза штовхнув і образив в стінах міжнародної організації тендітну російську дівчину, журналістку Ольгу Скабеєву. Якби в Чечні чи іншому регіоні Росії здійснили подібні дії проти української журналістки, весь західний світ гудів би", – висловився він.

За його словами, Скабеєву ж захищати ніхто не став, за що Береза отримав погрозу помстою. "Йому слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабеєвою, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який в будь-якому місці його дістане і з розмаху вліпить дзвінкий ляпас!" – написав Кадиров.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...