Консенсуси Кремля: На Путіна чекає провал, якщо він не зробить цього до 2018 (відео)

Протягом всього періоду перебування Путіна на посту президента РФ, він користувався незмінно високою підтримкою населення. Все це було можливим за рахунок послідовного досягнення двох консенсусів.

Іkюстрація:Online.ua

У мережі змалювали картину політичного життя в Російській Федерації і пояснили, яких саме заходів варто вжити Путіну для збереження власних позицій. Про це у ролику на Youtube розповів колектив OmTV, зазначають Патріоти України.

Журналісти зауважують, що протягом всього періоду перебування Володимира Путіна на посту президента Російської Федерації, він користувався незмінно високою підтримкою населення. Все це було можливим за рахунок послідовного досягнення двох консенсусів.

Так, консенсус двотисячних можна назвати раціональним – саме тоді росіяни добровільно відмовились від низки власних прав і свобод заради економічного благополуччя. Відтак, період світової фінансової кризи та президентство Медведєва звели цей варіант існування нанівець. Для виходу з ситуації Путін вдався до нового консенсусу – емоційного. Натхненні призовими місцями на олімпіаді в Сочі та загарбанням Криму, росіяни знову подарували російському президенту високий рейтинг.

Тим не менш, починаючи з подій на Болотній, у російському суспільстві спостерігається розкол – пасивна більшість підтримує провладний курс, у той час як активна меншість розуміє всі проблеми, які виникають у зв’язку з побудовою авторитарної системи управління в державі.

Тим не менш, економічне, культурне і навіть технічне зростання держави визначається у першу чергу активною меншістю. Саме для того, щоб об’єднати більшість з меншістю і заманити останню на президентські вибори, електорату "підсунули" опозиційного кандидата Олексія Навального.

Тим не менш, журналісти сумніваються, що ця спроба увінчається успіхом. Відтак, у Кремлі доведеться шукати нові способи досягнення консенсусу – якщо там їх не знайдуть до 2018 року, на них чекає провал.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...