Міненерго порадувало україців: Насалик заговорив про зменшення тарифів на електрику

Міністр впевнений, що навесні Україна вперше за 25 років розгляне енерготариф в сторону зменшення

Фото: elproduction.org

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик на засіданні колегії облдержадміністрації у Івано-Франківську заявив, що в Україні можуть зменшити тарифи на електроенергію вже навесні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Укрінформ".

"Аналізуючи баланс на 2017 рік, ми сподіваємось і маємо підстави на те, що з березня-квітня Україна вперше за 25 років зможе переглядати енергетичний тариф у сторону зменшення", - сказав Насалик.

Також він зауважив, що тарифи - це пріоритет НКРЄ. Але Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, їх переглядає на основі енергетичного балансу, який профільне міністерство вже склало на наступний рік. "Ми можемо перейти до зменшення вартості електроенергії", - впевнений міністр.


В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...