Мінінфраструктури запропонувало припинити залізничне сполучення з Росією

Коли питання розглянуть, точно невідомо, однак прибуток "Укрзалізниці" від курсування до РФ складає 177,6 мільйона гривень.

Володимир Омелян. Фото: соцмережі.

Міністерство інфраструктури запропонувало Кабміну припинити залізничне сполучення з Росією. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передають Патріоти України.

"Ми внесли відповідну пропозицію на розгляд Кабінету міністрів, ми її обґрунтували з нашої точки зору. Чекаємо на відповідь. Рішення поки що немає", - сказав він.

Також Омелян зазначив, що йому невідомо, коли саме це питання розглядатимуть. "Я не можу передбачати такі дії. Я несу відповідальність за своє відомство і звітую про те, що я зробив. Я не є главою уряду чи одноосібною людиною, яка вирішує питання, пов'язані з Кабінетом міністрів – це колегіальний орган", - пояснив міністр.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував припинення залізничного сполучення між Україною та Росією. Наразі конкретнішої інформації щодо цього немає, але відомо, що прибуток "Укрзалізниці" від курсування до РФ складає 177,6 мільйона гривень.

Джерело: УНН

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...