Міжнародний транспортний коридор: Гройсман анонсував будівництво балто-чорноморської траси "Львів-Миколаїв"

Траса повинна стати частиною транспортного коридору між польськими портами Балтії та нашими – Чорного моря GO HIGHWAY (Gdansk-Odesa).

Ілюстрація:vnews.com.ua

Розпочинається реалізація проекту будівництва дороги Львів – Тернопіль – Вінниця – Одеса – Миколаїв, яка стане частиною транспортного коридору між польськими портами Балтії та українськими чорноморськими портами. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем’єр-міністр Володимир Гройсман, зазначають Патріоти України.

"Ми не тільки приводимо до ладу ті дороги, які існують. Ми започатковуємо нові проекти. Один з них – оновлена дорога Львів – Тернопіль – Вінниця – Одеса – Миколаїв, яка стане частиною транспортного коридору між польськими портами Балтії та нашими – Чорного моря GO HIGHWAY (Gdansk-Odesa).

У нещодавно прийнятих змінах до бюджету закладені перші 800 млн гривень на реалізацію цього проекту. Отже, реалізація цього масштабного проекту уже розпочинається!" – написав Гройсман.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...