"Молчи, грусть! Молчи!": У Криму підрахували, що відпочивати в Туреччині вдвічі дешевше

Тижневий пакет до Туреччини "все включено" на двох з авіаперельотом з Москви і назад і трансфером буде коштувати 39 294 рубля.

Туреччина для відпочинку виглядає набагато більш привабливо. Фото: vsitury.com.ua.

Вартість відпочинку в Криму для росіян вдвічі вища, ніж в Туреччині. Про це повідомив представник окупаційної влади Криму, так званий міністр курортів і туризму Сергій Стрельбицький, передають Патріоти України із посиланням на Кримінформ.

За його словами, тижневий тур до Криму на двох, який включає розміщення в стандартному номері готелю "три зірки" зі сніданком коштує в 34 710 рублів плюс 30 000 - авіапереліт з Москви і назад, плюс 2 000 рублів - трансфер аеропорт-готель-аеропорт, що в сумі складає 66 710 рублів.

А тижневий пакет до Туреччини "все включено" на двох з авіаперельотом з Москви і назад і трансфером буде коштувати 39 294 рубля. Стрельбицький додав, що серед об'єктів розміщення категорії "чотири зірки" Крим виявляється дорожче Туреччини вже в два рази, а з послугою "все включено" - навіть в 2,74 рази. У категорії "п'ять зірок" відпочинок в кримських готелях в 3,4 рази дорожче, ніж у Туреччині, а з послугою "все включено" - в 3,74 рази. Стрельбицький заявив, що турецька сторона спеціально встановлює ціни нижче ринкових.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...