"Ми повинні скасувати ці радянські стандарти": Нардеп пропонує забрати в українців вихідні

У "Народному фронті" підрахували, у скільки Україні обходиться вихідний день

Фото: www.yaplakal.com

Народний депутат від "Народного фронту" Андрій Помазанов в ефірі політичного ток-шоу "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер" заявив, що один вихідний день всієї країни обходиться українській економіці в 2,5 мільярда гривень, повідомляють Патріоти України.

"За даними багатьох експертів, коли відпочиває вся країна, українська економіка втрачає 2,5 мільярда гривень за добу.. Це приблизні підрахунки. Наша країна приблизно додатково відпочиває 12 вднів щороку, крім офіційних свят. У нас країна чомусь до сих пір, незважаючи на світовий досвід, відпочиває, навіть якщо святковий день припадає на вихідний. Вона відпочиває в понеділок. Ми повинні скасувати ці радянські стандарти ", - зазначив депутат.

За його словами, Верховна Рада повинна заборонити перенесення свят на будні.

"Країни з розвиненою економікою вже давно не роблять вихідний день тим, хто бажає працювати, не переносить їх на понеділок, тому їм не доводиться потім щось відпрацьовувати. Нам треба скасувати деякі свята і заборонити їх переносити", - додав політик.

Шалено злетить? Яким буде курс долара наприкінці 2024 року - прогноз експертів

вівторок, 23 квітень 2024, 18:44

За прогнозами експертів, середнє значення курсу у 2024 році становитиме 40,33 грн/долар. Наприкінці року курс зросте до 41,67 грн/долар, передають Патріоти України з посиланням на консенсус-прогноз за квітень 2024 року експертів та чиновників, оприлюдн...

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...