На Херсонській та Миколаївській верфях SMG одночасно спустили на воду два танкери-хімовози (фото)

Танкери-хімовози під номерами 1001 та 1002 будувалися одночасно на Миколаївській та Херсонській верфях на замовлення голландської компанії.

На Херсонській та Миколаївській верфях SMG одночасно спустили на воду два танкери-хімовози збудовані на замовлення голландської компанії VEKA Shipbuilding. Про це пише прес-служба SMG.

Танкери-хімовози під номерами 1001 та 1002 будувалися одночасно на Миколаївській та Херсонській верфях на замовлення голландської компанії. Суднобудівники вчасно та якісно виконали роботи з будівництва корпусу, трубопровідного та палубного насичення.

"Цей контракт дав нам можливість в черговий раз продемонструвати замовникам, що Смарт Мерітайм Груп може реалізовувати проекти в обумовлені терміни, і з високим рівнем якості" — зазначив генеральний директор СМГ Василь Федін.

При виготовленні корпусів танкерів використано 1200 тонн високоякісної суднобудівної сталі виробництва Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча. Дедвейт танкерів складає 5000 тонн. Довжина – 110 м, ширина – 13,5 м, висота борту – 6,6 м.

Загальна вартість контракту з будівництва двох суден склала понад 145 млн грн.







В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...