На кону $12 000 000 000: Карл Волох розповів про головну інтригу нового позову "Нафтогазу" до Стокгольмського арбітражу

Юлія Тимошенко вже заявила, що відразу ж, як тільки вона прийде до влади, Андрій Коболєв і його команда будуть звільнені.

Стокгольмський арбітраж. Фото: 112 Україна.

В «Нафтогазі» повідомили, що починають новий арбітражний процес проти «Газпрому» в Стокгольмі. На цей раз про перегляд транзитного тарифу на 2018-2019 рік. Коментуючи новину, український блогер Карл Волох зазначив, що позиція «Нафтогазу» в Стокгольмському трибуналі хороша, навіть при тому, що він навряд чи присудить виплату «Газпромом» всіх 12 мільярдів доларів - зазвичай арбітри намагаються приймати рішення більш «збалансовані», передають Патріоти України.

За словами Карла Волоха, головна ж інтрига - чи залишиться нинішня команда «Нафтогазу» на своїх місцях достатній час для того, щоб отримати рішення на свою користь і виконати його, або майбутнє керівництво країни обміняє енергетичну безпеку країни і ці мільярди компенсації за неринковий договір 2009 року на прихильність Путіна?

Зазначимо, що лідер електоральних симпатій, згідно з недавніми соціологічними рейтингами, Юлія Тимошенко вже заявила, що відразу ж, як тільки вона прийде до влади, то Коболєв і його команда будуть звільнені. А під час одного з парламентських засідань Тимошенко опустилася до того, що, виступаючи з парламентської трибуни, свідомо спотворила прізвище глави «Нафтогазу», назвавши його Кобелєв.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...