На міжнародному авіасалоні в Фарнборо презентували український транспортний літак Антонов Ан-178 (відео)

Ан-178 бере участь у програмі демонстраційних польотів, а також приймає відвідувачів на статичній стоянці.

Ан-178. Фото: РБК Україна.

У мережі з'явилося відео показової програми українського транспортного літака ДП Антонов Ан-178 на Міжнародному авіакосмічному салоні Фарнборо (Farnborough 2016), який проходить в Великобританії з 11 по 17 липня 2016 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За програмою авіасалону, Ан-178 бере участь у програмі демонстраційних польотів, а також приймає відвідувачів на статичній стоянці. Також буде проведена автограф-сесія льотчиків-випробувачів.

Ан-178 - український близькомагістральний військово-транспортний літак на базі Ан-158, вантажопідйомністю 18 т, швидкістю 825 км/год, висота польоту - 12 км, дальність - 5500 км. Літак може сідати і злітати з будь-яких аеродромів, в тому числі і грунтових.

Ан-178 позиціонується на ринку як заміна транспортним літакам Ан-12.

Міжнародний авіакосмічний салон у Фарнборо - одна з найвизначніших в світі виставок авіаційної і космічної техніки, і вважається основною подією року в області світового авіабудування.

Авіасалон проводиться один раз на два роки на території виставкового комплексу аеропорту Фарнборо в передмісті Лондона (територія графства Хемпшир, Великобританія).

Українські військові можуть отримати шість видів доплат - розʼяснення Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 9:47

Для українських військовослужбовців передбачено шість видів додаткової винагороди. Сума виплат залежить від того, які завдання виконує військовий, яку посаду він обіймає та де саме він перебуває. Ці додаткові виплати є щомісячними і обчислюються пропор...

В українців почнуть забирати землю: Що потрібно оформити і які нюанси варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 8:50

В Україні землю, на яку не оформлено право власності (невитребувана земельна частка), почнуть віддавати місцевим громадам. Початися цей процес має 1 січня 2025 року. Таким чином, українці або їхні спадкоємці, які не отримали відповідних документів, вв...