Справжня окраса свята: 24 серпня над Хрещатиком з’явиться новітній український військово-транспортних літак

Варто зазначити, що свій перший політ новітній транспортний літак ‪‎Ан-178 здійснив лише 7 травня 2015 року успішний перший політ. З тих пір він проходить вдосконалення, а широка публіка могла бачити «українця» лише на кількох закордонних авіасалонах.

Яскравий кадр польоту Ану виклав в Facebook киянин Олег Синельников, , зазначають Патріоти України. Синельников написав, що особисто став свідком польоту українського красеня 17 серпня. "Повільно зробив коло над Севастопольською (площею.-ред.) і пішов кудись. Здається, в напрямку Василькова", - прокоментував чоловік свою світлину.

Військовий літак виглядає урочисто і гордо. Люди у захваті від знімка. "Це що за звір такий", "Войовничо виглядає. Зоряні війни", "Цікавий дизайн", - коментують в обговореннях.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...