Найбільш "законослухняні": У депутатів виявили заборгованість за комуналку на сотні тисяч гривень (відео)

​Журналісти дізналися, хто з народних обранців не платить вчасно за комунальні послуги.

Скрін відео

Українські депутати і чиновники живуть в елітних квартирах Києва за мільйони гривень із заборгованістю за комуналку на сотні тисяч. Про це розповідається у сюжеті програми "Гроші" на сайті ТСН, зазначають Патріоти України.

У столичному будинку-монстрі на Грушевського 9а, за даними ЗМІ, має квартиру дочка екс-глави митниці - Влада Калетник, син екс-голови Вищого господарського суду Юрій Притика і дочка екс-спікера Верховної Ради Володимира Рибака Наталія.

Ціни за квартиру в такому будинку можуть досягати мільйонів гривень, але знімальній групі програми "Гроші" зайти в будинок і подивитися на список боржників не дозволили. На вході молодик спортивної статури не впустив журналістів та почав показувати непристойні жести в камеру.

У "Київенерго" стверджують, що борг за централізоване опалення в будинку на Грушевського, 9а досяг вже 67 тисяч гривень.

У будинку на Гончара, 35 в центрі столиці, за інформацією ЗМІ, живе депутат від БПП Павло Різаненко. Також тут має квартиру мама нардепа від БПП Руслана Сольвар. В цьому будинку борг перевалив вже за 230 тисяч гривень, проте жодної квартири не поспішають конфісковувати.

Крім того, журналісти відвідали будинок, де живе мер столиці Віталій Кличко. Тут також є борг за централізоване опалення - сусіди, а може і сам мер, "забули" заплатити більше 68 тисяч гривень. У самих підприємствах, які фінансуються з держбюджету - Кабміну, АП та інших установ, борг за комуналку досяг вже більше 70 мільйонів гривень.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.