Найбільша в Європі авіакомпанія планує зробити безкоштовними квитки на літаки

Гендиректор Ryanair уточнив, що безкоштовні авіарейси не можуть з'явитися у великих аеропортах.

Лоукостер Ryanair. Фото: "112 Україна"

Ірландський лоукостер Ryanair, який є однією з найбільших авіакомпаній в Європі, оголосив про плани зробити квитки на літаки безкоштовними. Про це розповів гендиректор компанії Майкл О'Лірі, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

За його словами, це може відбутися в найближчі 5-10 років. Ryanair планує отримувати дохід спільно з аеропортами, через які будуть проходити пасажири. Також компанія планує отримувати частку від продажів і в роздрібних магазинах аеропортів.

Крім того, на думку О'Лірі, зробити авіаквитки безкоштовними дозволить скорочення або скасування різних зборів, які зараз сплачує компанія. Гендиректор Ryanair уточнив, що безкоштовні авіарейси не можуть з'явитися у великих аеропортах, як наприклад, лондонський Хітроу. За його словами, це можна зробити тільки у співпраці з невеликими аеропортами, зацікавленими у збільшенні пасажиропотоку.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...