Нардеп Заліщук задекларувала ремонт за 220 тисяч гривень

Також політик у своїй декларації повідомила про наявність готівки в сумі 9,5 тис. доларів

Фото: "Одеська правда"

Народний депутат Світлана Заліщук (фракція "Блок Петра Порошенка") задекларувала ремонтні роботи на суму 220 780 гривень. Про це свідчать дані електронної декларації. Крім того, Заліщук задекларувала готівку в сумі 9,5 тис. доларів, повідомляють Патріоти України.

Відзначимо, що в графі доходи Заліщук не задекларував свою зарплату народного депутата. При цьому в розміщеної на сайті Ради декларації старого зразка доходи присутні. Нагадаємо, Світлана Заліщук заявила, що квартиру за 13 мільйонів їй купив цивільний чоловік. Але в декларації Заліщук цивільний чоловік з'явився на два роки пізніше, ніж куплена ним квартира. Світлана Заліщук визнала упущенням те, що не вказала в декларації суму, витрачену на квартиру.

Пізніше стало відомо, що майновий стан цивільного чоловіка Заліщук не могло дозволити йому купити елітну квартиру в центрі Києва. НАБУ в ході перевірки не виявило корупційну складову і підстав для кримінального розслідування за фактом покупки депутатом Заліщук квартири в Києві.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...