Хіти тижня. За вбивством Гандзюк стоїть людина з БПП - ЗМІ

Помічник народного обранця від БПП підозрюється в передачі коштів "за роботу" організатору злочину проти херсонської активістки.

Нардеп від БПП Микола Паламарчук. Фото:соцмережі

У справі активістки і чиновниці Херсонської міськради Катерини Гандзюк фігурує помічник народного депутата від БПП Ігор Павловський, якого на даний момент немає в офіційних підозрюваних. Про це повідомляють Патріоти України.

Помічник нардепа Ігор Павловський підозрюється в передачі коштів «за роботу» організатору злочину проти активістки Катерини Гандзюк, яка померла 4 листопада в лікарні. Павловський вже був допитаний з цього приводу, однак поки не затриманий. Хоча він, так само як і Сергій Торбін, міг би допомогти слідству вийти на замовників злочину.

За інформацією видання, Ігор Павловський - помічник нардепа від БПП Миколи Паламарчука, згідно з відкритими даними - заступник громадського формування з охорони громадського порядку «Чорний туман». Організація була створена в 2018 році в Новій Каховці. До неї входять колишні бійці добробатів, учасники бойових дій. Інші місцеві ветеранські об'єднання звинувачують «Чорний туман» в «кришуванні» інтересів Паламарчука.

Як повідомляють ЗМІ, Микола Паламарчук - народний депутат від БПП, колишній працівник органів внутрішніх справ, генерал поліції. Вважається «смотрящим» президента Петра Порошенка по Херсону, неодноразово звинувачувався в корупції і рейдерстві сільгосппідприємств.

Нагадаємо, в неділю, 4 листопада, у віці 33 років в лікарні через обрив тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк. 31 липня в Херсоні невідомий хлюпнув кислотою їй в обличчя. Жінка отримала 35% опіків шкіри і сильне пошкодження лівого ока.

Слідство підозрює в скоєнні нападу на Гандзюк п'ятьох колишніх учасників АТО. Це - В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук. Всі, крім Торбина, зізналися в скоєному.

Джерело: The Newsroom

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...